- 
      Koszyk jest pusty
- 
      x
          Do bezpłatnej dostawy brakuje
          -,--
        
        
          
          Darmowa dostawa!
        
        
        Suma 
        0,00 zł
        
      
            
        Cena uwzględnia rabaty
      
    Darmowa dostawa w naszym sklepie już od 49 zł!
 
				
				0
        
            twój koszyk
                            0,00 zł
                    
        - 
      Koszyk jest pusty
- 
      x
          Do bezpłatnej dostawy brakuje
          -,--
        
        
          
          Darmowa dostawa!
        
        
        Suma 
        0,00 zł
        
      
            
        Cena uwzględnia rabaty
      
    - 
                CHRUPKI Z NATTO LIOFILIZOWANE BEZGLUTENOWE BIO 20 g - NATTO NATTO (sfermentowana soja)
 
                   
              
              Symbol:
                5905669578622
              
          
        
                          
                                  
            17.24
          
                        
        
        
        
      
        
      
            
          | Opinie | |
| Wysyłka w ciągu | 3 dni | 
| Cena przesyłki | 4.99 | 
| Dostępność | Średnia dostępność | 
| Kod kreskowy | |
| EAN | 5905669578622 | 
Zamówienie telefoniczne: 507 970 555
| Zostaw telefon | 
      SKŁADNIKI
liofilizowane, ekologiczne natto z SOI, bakterie Bacillus subtilis natto.
OPIS
Liofilizowane chrupki z natto to idealny dodatek do musli, płatków śniadaniowych, jogurtu, kefiru czy skyru.
Produkt zawiera wyłącznie substancje powstałe w wyniku naturalnej fermentacji przez bakterie Bacillus subtilis natto.
Naturalnie bogate w białko, witaminę K, witaminy z grupy B, fosfor, żelazo, wapń, potas, magnez i nattokinazę.
Białko przyczynia się do wzrostu i utrzymaniu masy mięśniowej.
Witamina K pomaga w utrzymaniu zdrowych kości oraz przyczynia się do prawidłowego krzepnięcia krwi.
Kwas pantotenowy pomaga w utrzymaniu sprawności umysłowej na prawidłowym poziomie.
Foliany pomagają w prawidłowej produkcji krwi.
Fosfor pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu błon komórkowych.
Żelazo pomaga w prawidłowym transporcie tlenu w organizmie.
Wapń pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu enzymów trawiennych.
Potas pomaga w utrzymaniu prawidłowego ciśnienia krwi.
Magnez przyczynia się do zmniejszenia uczucia zmęczenia i znużenia
Nattokinaza - to enzym fibrynolityczny rozkładający fibrynę - białko odpowiedzialne za tworzenie skrzepów krwi.
Ważne jest prowadzenie zdrowego trybu życia i zrównoważonego sposobu żywienia.
Zalecana porcja produktu do spożycia w ciągu dnia niezbędna do uzyskania korzystnego działania: 1 paczka (20 g)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 2471 kJ/590 kcal
Tłuszcz: 23,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 12,3 g
Węglowodany: 21,6 g
w tym cukry: 0,5 g
Białko: 46,4 g
Sól: 2,0 g
Witamina K: 3437 g (4583 %)*
Kwas pantotenowy: 6,2 mg (103 %)*
Kwas foliowy: 435 ug (218 %)*
Fosfor: 943 mg (135 %)*
Żelazo: 6,8 mg (49 %)*
Wapń: 245 mg (31 %)*
Potas: 2198 mg (110 %)*
Magnez: 333 mg (89 %)*
Nattokinaza: 500 mg (10000 FU)**
** dzienna referencyjna wartość spożycia
** jednostka degradacji fibryny, wartość przybliżona.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i ciemnym miejscu.
    
  liofilizowane, ekologiczne natto z SOI, bakterie Bacillus subtilis natto.
OPIS
Liofilizowane chrupki z natto to idealny dodatek do musli, płatków śniadaniowych, jogurtu, kefiru czy skyru.
Produkt zawiera wyłącznie substancje powstałe w wyniku naturalnej fermentacji przez bakterie Bacillus subtilis natto.
Naturalnie bogate w białko, witaminę K, witaminy z grupy B, fosfor, żelazo, wapń, potas, magnez i nattokinazę.
Białko przyczynia się do wzrostu i utrzymaniu masy mięśniowej.
Witamina K pomaga w utrzymaniu zdrowych kości oraz przyczynia się do prawidłowego krzepnięcia krwi.
Kwas pantotenowy pomaga w utrzymaniu sprawności umysłowej na prawidłowym poziomie.
Foliany pomagają w prawidłowej produkcji krwi.
Fosfor pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu błon komórkowych.
Żelazo pomaga w prawidłowym transporcie tlenu w organizmie.
Wapń pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu enzymów trawiennych.
Potas pomaga w utrzymaniu prawidłowego ciśnienia krwi.
Magnez przyczynia się do zmniejszenia uczucia zmęczenia i znużenia
Nattokinaza - to enzym fibrynolityczny rozkładający fibrynę - białko odpowiedzialne za tworzenie skrzepów krwi.
Ważne jest prowadzenie zdrowego trybu życia i zrównoważonego sposobu żywienia.
Zalecana porcja produktu do spożycia w ciągu dnia niezbędna do uzyskania korzystnego działania: 1 paczka (20 g)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 2471 kJ/590 kcal
Tłuszcz: 23,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 12,3 g
Węglowodany: 21,6 g
w tym cukry: 0,5 g
Białko: 46,4 g
Sól: 2,0 g
Witamina K: 3437 g (4583 %)*
Kwas pantotenowy: 6,2 mg (103 %)*
Kwas foliowy: 435 ug (218 %)*
Fosfor: 943 mg (135 %)*
Żelazo: 6,8 mg (49 %)*
Wapń: 245 mg (31 %)*
Potas: 2198 mg (110 %)*
Magnez: 333 mg (89 %)*
Nattokinaza: 500 mg (10000 FU)**
** dzienna referencyjna wartość spożycia
** jednostka degradacji fibryny, wartość przybliżona.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i ciemnym miejscu.
                Ilość w opakowaniu zbiorczym: 
              
              
                
  1
              
            
                PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES: 
              
              
                
  TON COLOR MAREK KOŁODZIEJSKI (NATTO), LUDOWA 5C, 65-742 ZIELONA GÓRA
              
            
                Wysokość opakowania jednostkowego (cm): 
              
              
                
  18.50
              
            
                Gwarantowany termin przydatności (w dniach): 
              
              
                
  360
              
            
                Głębokość opakowania jednostkowego (cm): 
              
              
                
  2.00
              
            
                Masa netto (g): 
              
              
                
  20
              
            
                Szerokość opakowania jednostkowego (cm): 
              
              
                
  11.00
              
            
                Bez Cukru: 
              
              
                
  BEZ CUKRU (w składnikach)
              
            
                BEZ GLUTENU (w składnikach): 
              
              
                
  BEZ GLUTENU (w składnikach)
              
            
                Producent: 
              
              
                
  NATTO (sfermentowana soja)
              
            
                Kraj pochodzenia: 
              
              
                
  Polska
              
            
                WEGAŃSKI: 
              
              
                
  WEGAŃSKI
              
            
                WEGETARIAŃSKI: 
              
              
                
  WEGETARIAŃSKI
              
            
                CERTYFIKAT BIO: 
              
              
                
  CERTYFIKAT BIO
              
            
                BEZ GLUTENU (deklaracja): 
              
              
                
  BEZ GLUTENU (deklaracja)
              
            
                Orientacyjny termin przydatności: 
              
              
                
  14.09.2028
              
            
                              Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
                          
                          
                       
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                          