-
DAKTYLE SPROSZKOWANE BIO 800 g - BIO PLANET BIO PLANET - seria CZERWONA (cukry, syropy)


41.82
Opinie | |
Wysyłka w ciągu | 3 dni |
Cena przesyłki | 4.99 |
Dostępność |
Duża dostępność
|
Kod kreskowy | |
EAN | 5902983785620 |
Zamówienie telefoniczne: 507 970 555
Zostaw telefon |
SKŁADNIKI
ekologiczne daktyle sproszkowane 100 %.
OPIS
Ekologiczne daktyle w formie sproszkowanej charakteryzują się lekko słodkim smakiem z nutką toffi. Stanowią idealny dodatek do wypieków, deserów, jogurtów, musli, a także dań orientalnych. Nie rozpuszczają się w zimnych i ciepłych napojach.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 1512 kJ/357 kcal
Tłuszcz 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0 g
Węglowodany 80 g
w tym cukry 74 g
Błonnik 11 g
Białko 2,7 g
Sól 0,02 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
ekologiczne daktyle sproszkowane 100 %.
OPIS
Ekologiczne daktyle w formie sproszkowanej charakteryzują się lekko słodkim smakiem z nutką toffi. Stanowią idealny dodatek do wypieków, deserów, jogurtów, musli, a także dań orientalnych. Nie rozpuszczają się w zimnych i ciepłych napojach.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 1512 kJ/357 kcal
Tłuszcz 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0 g
Węglowodany 80 g
w tym cukry 74 g
Błonnik 11 g
Białko 2,7 g
Sól 0,02 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
BIO PLANET S.A., WILKOWA WIEŚ 7, 05-084 LESZNO
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
24.00
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
60
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
8.00
Masa netto (g):
800
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
16.00
Bez Cukru:
BEZ CUKRU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
Producent:
BIO PLANET - seria CZERWONA (cukry, syropy)
Kraj pochodzenia:
Tunezja
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
Kraj pochodzenia składników (słownik BP):
Tunezja
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.