- 
      Koszyk jest pusty
- 
      x
          Do bezpłatnej dostawy brakuje
          -,--
        
        
          
          Darmowa dostawa!
        
        
        Suma 
        0,00 zł
        
      
            
        Cena uwzględnia rabaty
      
    Darmowa dostawa w naszym sklepie już od 49 zł!
 
				
				0
        
            twój koszyk
                            0,00 zł
                    
        - 
      Koszyk jest pusty
- 
      x
          Do bezpłatnej dostawy brakuje
          -,--
        
        
          
          Darmowa dostawa!
        
        
        Suma 
        0,00 zł
        
      
            
        Cena uwzględnia rabaty
      
    - 
                SOK Z ALOESU Z MIĄŻSZEM BEZGLUTENOWY NFC BIO 1 L - NATURAE NATURAE (sok z aloesu)
 
                   
              
              Symbol:
                8437014087956
              
          
        
                          
                                  
            30.56
          
                        
        
        
        
      
        
      
            
          | Opinie | |
| Wysyłka w ciągu | 3 dni | 
| Cena przesyłki | 4.99 | 
| Dostępność | Duża dostępność | 
Zamówienie telefoniczne: 507 970 555
| Zostaw telefon | 
      SKŁADNIKI 
ekologiczny sok z aloesu (99,5 %), regulator kwasowości: kwas cytrynowy, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy.
OPIS
Sok wyprodukowany ze świeżych liści aloesu uprawianego w Andaluzji (Hiszpania).
Uzyskany przy zastosowaniu NATURAL COLD PROCESS®, czyli procesu obejmującego oczyszczanie i obróbkę liści w niskiej temperaturze, a następnie utrwalanie produktu za pomocą technologii HPP.
Technologia HPP to nowoczesna metoda utrwalania żywności, która polega na poddawaniu opakowań łącznie z żywnością działaniu wysokiego ciśnienia z wykorzystaniem wody jako płynu pod ciśnieniem. Podczas sprężania, woda powoduje zmniejszenie objętości opakowań produktów o około 15 % - 18 %. Objętość jest odzyskiwana po zakończeniu cyklu HPP, dlatego elastyczność opakowania jest kluczowa dla powodzenia utrwalania w tej technologii.
Tworzywa sztuczne są powszechnie stosowane w produktach utrwalanych metodą HPP ze względu na ich sprężystość. Inne materiały, takie jak np. szklane butelki nie nadają się do utrwalania żywności w technologii HPP, ponieważ nie są odporne na ciśnienie.
Głównymi zaletami technologii HPP jest wydłużenie daty minimalnej trwałości produktu, zachowanie wartości odżywczych, świeżości i właściwości smakowych.
Technologia HPP stosowana jest jako alternatywa do obróbki termicznej, np. pasteryzacji.
Producent zaleca pić 50 ml, 3 razy dziennie. 50 ml = 3 łyżki stołowe.
Produkt odpowiedni dla dzieci powyżej 13 roku życia i dorosłych.
W przypadku ciąży, karmienia piersią lub przyjmowania leków przed użyciem należy skonsultować się z lekarzem.
Zalety produktu:
- nie ma wartości energetycznej
- bez cukru
- bez obróbki cieplnej
- produkt hiszpański
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna: 2 kJ/0,5 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: <0,5 g <br/>w tym cukry: <0,5 g <br/>Białko: 0 g
Sól: <0,01 g<br/>
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu, z dala od światła. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 15 dni.
    
  ekologiczny sok z aloesu (99,5 %), regulator kwasowości: kwas cytrynowy, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy.
OPIS
Sok wyprodukowany ze świeżych liści aloesu uprawianego w Andaluzji (Hiszpania).
Uzyskany przy zastosowaniu NATURAL COLD PROCESS®, czyli procesu obejmującego oczyszczanie i obróbkę liści w niskiej temperaturze, a następnie utrwalanie produktu za pomocą technologii HPP.
Technologia HPP to nowoczesna metoda utrwalania żywności, która polega na poddawaniu opakowań łącznie z żywnością działaniu wysokiego ciśnienia z wykorzystaniem wody jako płynu pod ciśnieniem. Podczas sprężania, woda powoduje zmniejszenie objętości opakowań produktów o około 15 % - 18 %. Objętość jest odzyskiwana po zakończeniu cyklu HPP, dlatego elastyczność opakowania jest kluczowa dla powodzenia utrwalania w tej technologii.
Tworzywa sztuczne są powszechnie stosowane w produktach utrwalanych metodą HPP ze względu na ich sprężystość. Inne materiały, takie jak np. szklane butelki nie nadają się do utrwalania żywności w technologii HPP, ponieważ nie są odporne na ciśnienie.
Głównymi zaletami technologii HPP jest wydłużenie daty minimalnej trwałości produktu, zachowanie wartości odżywczych, świeżości i właściwości smakowych.
Technologia HPP stosowana jest jako alternatywa do obróbki termicznej, np. pasteryzacji.
Producent zaleca pić 50 ml, 3 razy dziennie. 50 ml = 3 łyżki stołowe.
Produkt odpowiedni dla dzieci powyżej 13 roku życia i dorosłych.
W przypadku ciąży, karmienia piersią lub przyjmowania leków przed użyciem należy skonsultować się z lekarzem.
Zalety produktu:
- nie ma wartości energetycznej
- bez cukru
- bez obróbki cieplnej
- produkt hiszpański
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna: 2 kJ/0,5 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: <0,5 g <br/>w tym cukry: <0,5 g <br/>Białko: 0 g
Sól: <0,01 g<br/>
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu, z dala od światła. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 15 dni.
                Ilość w opakowaniu zbiorczym: 
              
              
                
  1
              
            
                PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES: 
              
              
                
  Av. del Euro, 24. Parc. 8. 47009, Valladolid. Spain, BIOFACTORIA NATURAE ET SALUS S.A.
              
            
                Wysokość opakowania jednostkowego (cm): 
              
              
                
  25.00
              
            
                Gwarantowany termin przydatności (w dniach): 
              
              
                
  180
              
            
                Głębokość opakowania jednostkowego (cm): 
              
              
                
  8.00
              
            
                Szerokość opakowania jednostkowego (cm): 
              
              
                
  8.00
              
            
                Bez Cukru: 
              
              
                
  BEZ CUKRU (w składnikach)
              
            
                BEZ GLUTENU (w składnikach): 
              
              
                
  BEZ GLUTENU (w składnikach)
              
            
                Producent: 
              
              
                
  NATURAE (sok z aloesu)
              
            
                Kraj pochodzenia: 
              
              
                
  Hiszpania
              
            
                WEGAŃSKI: 
              
              
                
  WEGAŃSKI
              
            
                WEGETARIAŃSKI: 
              
              
                
  WEGETARIAŃSKI
              
            
                CERTYFIKAT BIO: 
              
              
                
  CERTYFIKAT BIO
              
            
                BEZ GLUTENU (deklaracja): 
              
              
                
  BEZ GLUTENU (deklaracja)
              
            
                Orientacyjny termin przydatności: 
              
              
                
  22.05.2027
              
            
                              Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
                          
                          
                       
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                           
                          