• SPODY DO PIZZY BEZGLUTENOWE (3 szt.) 230 g - INCOLA INCOLA (bezglutenowe pieczywo i wafle)

13.51
szt. Do przechowalni
Opinie
Wysyłka w ciągu 3 dni
Cena przesyłki 4.99
Odbiór osobisty 0
Punkt Orlen Paczka 4.99
Punkt Pocztex 9.99
Kurier 15
Dostępność Duża dostępność

Zamówienie telefoniczne: 507 970 555

Zostaw telefon
SKŁADNIKI
skrobie (kukurydziana, ziemniaczana, tapiokowa),woda, mąka ryżowa, olej rzepakowy, syrop ryżowy, glukoza, drożdże, substancje zagęszczające (hydroksypropylometyloceluloza, guma guar), sól, emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych).

OPIS
Bezglutenowe i wegańskie spody do przygotowania domowej pizzy.
Są całkowicie wolne od wszelkich alergenów. Wystarczy nałożyć ulubione składniki i włożyć na 6 minut do piekarnika, aby cieszyć się smakiem chrupiącej pizzy.
Produkt pakowany w atmosferze ochronnej.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Piekarnik nagrzej do 190. Na spód do pizzy nałóż sos pomidorowy i ulubione dodatki. Pizzę podgrzewaj w piekarniku przez 6 - 10 minut.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1260 kJ/299 kcal
Tłuszcz: 7,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g
Węglowodany: 55,5 g
w tym cukry: 4,9 g
Błonnik: 0,8 g
Białko: 1,9 g
Sól: 0,95 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
GFS Poland Sp. z o.o. ul. Komorowicka 110, 43-300 Bielsko Biała
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
7.00
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
30
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
7.00
Masa netto (g):
230
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
19.00
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
Producent:
INCOLA (bezglutenowe pieczywo i wafle)
Kraj pochodzenia:
Polska
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)
Orientacyjny termin przydatności:
05.03.2026
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia